De Praktijk

 

Over mezelf

Ik ben Kim en heb een aantal jaren gewerkt als masseur bij een Wellnessresort. In het Wellnessresort heb ik verschillende soorten massages geleerd. Veel mensen gingen naar het Wellnessresort om te ontspannen, maar begonnen tijdens de massages vaak over spierklachten en rug- en nekklachten. Ik vond het dan ook erg leuk om ze te helpen met hun spierklachten. Toen heb ik besloten (in 2014) om naast mijn baan een eigen massagepraktijk te beginnen. Een aantal dagdelen per week huurde ik een ruimte en begon daar mijn praktijk.

In 2016 ben ik gestopt met het werken als masseur bij het Wellnessresort en ben mij volledig gaan richten op mijn praktijk.

Vanaf 1 mei 2019 kunt u mij vinden in mijn eigen praktijkruimte aan huis in Sint Hubert. Daar hebben wij een huis gekocht met ruimte voor een praktijk.

U kunt bij mij terecht voor diverse massagebehandelingen, maar ook voor het zetten van Wimperextensions. Nadat ik wimperextensions had laten zetten voor mijn bruiloft, had ik eindelijk eens volle wimpers, die ook nog natuurlijk leken. Daarna ben ik enthousiast een cursus gaan volgen en zet al een aantal jaren wimperextensions. Dit vind ik ook hartstikke leuk om te doen. Ik ben altijd blij om het resultaat te zien en blije klanten te hebben!

MassagePraktijk Sint Hubert
Sint Hubertse Binnenweg 35
5454 GA Sint Hubert

U kunt telefonisch een afspraak maken, via whatsapp of email.

Welcome to Your cool spa